Handla E cigg i Sverige

När jag skulle handla

e cigg för första gången så visste jag inte hur jag skulle göra. Jag ringde och sökte på internet för att hitta en bra webbshop. Som jag kunde handla i som hade allting jag behövde. När jag sedan valde rätt e cigg som visste jag inte ens hur man skulle använda den. Jag läste ännu mera på internet och hittade en Facebookgrupp som gjorde livet mycket enklare. Och hade jätte mycket bra fakta och information om elcigg.

ecocig e cigg startpaket

Att sluta röka med e cigg.

Jag valde att sluta röka direkt efter jag hade handlat in min e cigg från nätet. Och det gjorde att jag i två dagar gick utan vanliga cigaretter och när jag tillslut fick min e cigg. Så var det helt underbart gott eftersom jag hade gått så länge utan vanliga cigaretter. Ska du köpa e cigg så tycker jag definitivt du ska vända dig till ett företag som heter ecocig som ligger i Stockholm Sverige. E ciggen fungerade som ett riktigt bra alternativ eller substitut. Att använda e ciggen efter jag hade läst på om fakta var ganska enkelt. Man gör helt enkelt så att man fyller på sin e cigg med e-juice som är själva vätskan man röker. E-juice finns i massor av olika smaker och styrkor. Man kan få med nikotin eller utan nikotin och det finns massor av olika storlekar och varumärken som tillverkar e-juice.

När man väl blandat i sin e-juice i e ciggen. Så är det bara att ladda batteriet och sedan börja röka på den. Det är egentligen inte rök som kommer ur en elcigg utan det är ånga. Vissa säger vattenånga men det är mer än det. Men jag vet inte riktigt vad bara det att det är mycket nyttigare än vanlig tobak. Jag tycker att alla borde röka elcigaretter, för hälsans skull.

Lämna ett svar